Відбулася нарада з головами та старостами територіальних громад Хмельницького району.

Сьогодні, 9 травня, за доручення начальника Хмельницької РВА, Анатолія Катеренчука, перший заступник Віктор Паламарчук провів нараду з головами громад та старостами Хмельницького району.
До засідання також долучились керівники окремих структурних підрозділів адміністрації та старший офіцер відділення організації охорони патрульно – постової служби розшуку та діяльності військової служби правопорядку Хмельницького зонального відділу ВСП Олександр Єван.
Серед основних питань порядку денного – Повернення та розшук до військових частин військовослужбовців,які скоїли правопорушення на грунті ухилення від військової служби та самовільного залишення частин(дезертирство) або через свою правову неосвіченість не повернулись до місця проходження служби після лікування та відпустки.
«На жаль випадки самовільного залишення військових частин зустрічаються досить часто. Ми з вами маємо розуміти, що в першу чергу це кримінальна відповідальність. Також бувають випадки, коли люди повертаються додому із зброєю, починають демонструвати її своїм рідним знайомим, і в кінцевому результаті це призводить до загибелі людей. Тому це ще й безпека ваших громад . Тому прошу кожного з вас з відповідальністю віднести до даного питання» – зазначив Віктор Паламарчук.