Відбулася зустріч представників відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей з відповідальними особами з територіальних громад Хмельницького району

Сьогодні відбулася зустріч представників відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей з відповідальними особами з територіальних громад Хмельницького району.

За дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької РВА, зустріч провела Заряна Попадіна заступниця начальника та Інна Пікало начальниця відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей райдержадміністрації.

Учасників зустрічі ознайомили з роботою відділу та основними завданнями, які стоять перед працівниками та спеціалістами, щодо роботи з ветеранами та членами їх сімей.

Відділ підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької районної державної адміністрації надає наступний спектр послуг:

– Первинної психологічної діагностики;
– Психологічної підтримка та супроводження( інформування, консультування, групові та індивідуальні заняття ;
– Групова та індивідуальна робота, проведення тренінгів;
– Супроводження та координація на всіх етапах;
– Вирішення правових питань шляхом надання правової інформації, консультації, роз’яснень;
– Складання заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру.

Юлія Воробєвська, психологиня відділу ознайомила присутніх з особливостями роботи та основними завданнями які стоять перед відділом та виконання визначених заходів які сприятимуть підвищенню рівня довіри до владних інститутів у суспільстві, позитивного ставлення до військовослужбовців, патріотичного виховання молодого покоління.