Відбулося розширене засідання колегії Хмельницької ОВА

Сьогодні, Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА, взяв участь у засіданні колегії Хмельницької обласної військової адміністрації, яку у форматі відеоконференції провів перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Участь у колегії також взяли Богдан Цимбалюк, голова Хмельницької районної ради, Віктор Паламарчук перший заступник, Вадим Штойко, керівник апарату, Тетяна Заєць, начальниця відділу фінансів, Інна Ратушняк начальниця відділу діловодства та контролю адміністрації,  голови громад.

Під час роботи колегії було розглянуто два питання порядку денного:

  1. Звіт про виконання обласного бюджету.
  2. Про підсумки роботи місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області з розгляду звернень громадян у 2023 році та першочергові заходи щодо ефективного забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення у 2024 році.

Члени колегії заслухали публічний звіт директора Департаменту фінансів Хмельницької ОВА Сергія Пенюшкевича, щодо виконання обласного бюджету за 2023 рік в умовах воєнного стану та заслухано інформацію співдоповідачів у галузях освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

За результатами розширеного засідання колегії, щодо виконання обласного бюджету та підсумків роботи з розгляду звернень громадян, прийнято відповідні рішення.