Відбулося розширене засідання колегії Хмельницької районної державної адміністрації.

Під головуванням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької  районної військової адміністрації, відбулося розширене засідання колегії, у якій взяли участь заступники голови, члени колегії, керівники структурних підрозділів адміністрації, керівники окремих підприємств, установ і організацій району, голови територіальних громад району (онлайн).

Під час роботи колегії було розглянуто наступні питання порядку денного:

1.Про підсумки діяльності Хмельницької РВА за 2023 рік.

2. Про виконання районного бюджету за 2023 рік.

3. Про стан виконання указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” у 2023 році.

4. Про стан виконавської дисципліни в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації протягом 2023 року та заходи щодо її покращення.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.

“Вже два роки поспіль ми працюємо в умовах війни. Однак, за минулий рік, маємо досить хороші результати: високі показники в агропромисловому комплексі, соціальному захисті населення, плідна робота з ветеранами та членами їх родин, підтримка та забезпечення наших захисників. Завдяки спільним зусиллям та згуртованості , нам вдалось вистояти перед викликами сьогодення. Я дякую кожному за роботу й надалі надіюсь на плідну співпрацю. Разом до Перемоги! Все буде Україна!” – зазначив очільник району.

На завершення засідання, Анатолій Катеренчук, наголосив на більш активній діяльності керівників та працівників відповідних підрозділів по кожному напрямку розглянутих питань.