Відбулося виїзне засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, разом з першим заступником Віктором Паламарчуком, керівником апарату адміністрації Вадимом Штойко, начальницею управління соціального захисту населення Оксаною Москалюк та начальником управління соціально-економічного розвитку території, архітектури, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та державної реєстрації Вадимом Ващуком, головами територіальних громад Хмельницького району долучились онлайн до виїзного засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення, яке провів заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв.
Серед ключових питань, які розглядались:
  •  Організація роботи з ветеранами та членами їх родин;
  •  Шляхи організації роботи органів державного управління та місцевого самоврядування в умовах інформаційного блекауту (підтримання голосового зв’язку, передачі, обміну інформації, тощо);
  •  Роль територіальних громад у впровадженні експериментального проєкту з професійного навчання УБД та осіб з інвалідністю внаслідок війни;
  •  Стан укомплектування ТЦК та СП області фахівцями із соціальної роботи;
  •  Оформлення паспортів , міграційної служби та ЦНАПів територіальних громад;
  • Доступність закладів медичної галузі та аптечної мережі області для мало мобільних груп населення;
  •  Діяльність громадських організацій та благодійних фондів області та багато інших актуальних питань, які потребують спільного органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
В умовах сьогодення, чи не щодня перед нами постають нові виклики та завдання. Тож маємо об’єднати зусилля і працювати на спільний результат. Адже лише в ефективній співпраці можна вирішити чимало проблем.