Відбулося засідання комісії, щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації

 Відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації.

За дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької РВА, засідання провела Заряна Попадіна заступниця голови та Оксана Москалюк начальниця  управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Проведено засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації.

Комісією розглянуто заяву з відповідними документами особи з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи, що брав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 р. № 719 та заяви з документами , внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та членів їх сімей відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2018 р. № 280.

Комісією прийнято рішення щодо призначення трьом заявникам грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.