Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Сьогодні, під головуванням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. У засіданні взяли участь  Заряна Попадіна, заступниця голови та Наталія Остафійчук начальниця відділу у справах дітей райдержадмінстрації та члени комісії. 
На комісію було винесено питання, яке пов’язане із захистом прав та інтересів дітей, а саме щодо створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування.
“Останнім часом з такими питаннями мешканці Хмельницького району звертаються все частіше. Готовність людей віддавати свій час та увагу дітям, які не мають батьківської турботи та потребують підтримки та розуміння – вражає, адже створення прийомної сім’ї є проявом людяності та відповідальності. Сім’я – це основа для здорового розвитку та щасливого дитинства для кожної дитини, тому важливо допомагати тим сім’ям, котрі готові взяти на себе відповідальність за виховання дітей, позбавлених батьківського піклування. Відтак, розглянувши заяву та документи, провівши належну співбесіду з заявниками, прийняли відповідні рішення, що спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей. Працюємо на результат” – зазначив Анатолій Катеренчук.
У ході засідання було заслухано членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовані факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей.