Відбувся благодійний аукціон робіт вихованців Комунальної установи «Городоцький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Городоцької міської ради»

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації, заступниця Заряна Попадіна разом із Оксаною Москалюк, начальницею Управління соціального захисту населення взяли участь Благодійному аукціоні робіт вихованців Комунальної установи «Городоцький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Городоцької міської ради».
Також доєдналися до заходу представники Городоцької міської ради, її структурних підрозділів, підприємці міста та благодійники. На аукціоні представили чимало лотів, які виготовлені в різних художніх техніках. Переважно, це були вироби з глини, а також картини, пошиті власноруч подушки, вироби з мішковини, тощо.
Частину виручених коштів з аукціону спрямують для наших ЗСУ, а інша частина буде використана для потреб вихованців закладу.
“Сьогодні українці єднаються у спільній мрії – наближення якнайскорішої перемоги над ворогом. Не стоять осторонь і діти, вони стають для всіх взірцем та неабиякою мотивацією для всіх нас.” – наголосила Заряна Попадіна.