Відкриття пожежно-рятувального підрозділу у Меджибізькій громаді

Сьогодні на базі комунального підприємства КП “Добрут” смт. Меджибіж створюється і розпочинає функціонувати пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення добровільної пожежної охорони, за дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької РВА, участь у заході взяв, Віктор Паламарчук, перший заступник голови райдержадміністрації.Немає опису.

На заході були присутні Дмитро Стецюк, заступник начальника Головного Управління ДСНС у Хмельницькій області із запобігання надзвичайним ситуаціям, Сергій Чиж начальник Хмельницького районного Управління Головного Управління ДСНС у Хмельницькій області, Сергій Тюрін, перший заступник начальника Хмельницької ОВА,  Олександр Ткач, голова громади та місцеві мешканці.

Метою створення підрозділу є здійснення заходів із запобігання виникненню пожеж, їх гасіння, проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт. П’ять добровольців, які сьогодні поповнили ряди рятувальників є працівниками місцевого  комунального підприємства. Для успішного виконання своїх обов’язків команда забезпечена належним захисним одягом та спорядженням, на озброєнні у новоспечених вогнеборців є пожежний автомобіль та необхідне обладнання.

Немає опису.

“Відкриття такої пожежної команди є важливим для безпеки мешканців.  Це дасть змогу зміцнити систему цивільного захисту та дозволить оперативніше реагувати на пожежі, та надзвичайні ситуації. На жаль реалії сьогодення такі, що ви вже маєте досвід ліквідації наслідків після атак ворога. Одними з перших ви прийшли на допомогу у сусідні громади – відновлювали оселі у Грузевиці, Чорному Острові, Хмельницькій міській територіальній громаді. Дякую вам за вашу громадську позицію та бажання працювати на користь громади та захисту її мешканців” – зазначив Віктор Паламарчук.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

 

Немає опису.

Немає опису.