Відкриття Відділу підтримки ветеранів війни та їх сімей при Хмельницькій районній військовій адміністрації

Сьогодні відбулася особлива подія для Хмельницького району – відкриття Відділу підтримки ветеранів війни та їх сімей при Хмельницькій районній військовій адміністрації.

Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької районної військової адміністрації  разом із заступниками Віктором Паламарчуком, Заряною Попадіною, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, Інна Пікало начальник відділу підтримки ветеранів війни та їх сімей, керівництвом області Сергієм Тюріним першим заступником Хмельницької ОВА та Володимиром Юр’євим заступником облдержадміністрації, Владикою Павлом, Єпископ Хмельницький та Кам’янець-Подільський ПЦУ, начальником Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Миколою Грушкою, військовослужбовець Олександр Маковей та голови громад взяли участь у відкритті Відділу підтримки ветеранів війни та їх сімей при Хмельницькій районній військовій адміністрації. Також до відкриття доєднався, онлайн, Ігор Костріков, заступник директора Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя.

Також  було підписано Меморандуми про співпрацю між Хмельницькою районною військовою адміністрацією в особі Анатолія Катеренчука та головою Громадської організації «Легіон Нескорених» в особі голови Сергія Паламарчука, колективу  Безоплатної правової допомоги Хмельниччини, Головного Управлінням пенсійного фонду в Хмельницькій області в особі директора Олександра Крупи, Хмельницьким обласним центром зайнятості в особі директора Сергія Черешні.

Мета відділу, підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей, членам сімей зниклих безвісти та загиблих(померлих) Захисників і Захисниць України під час забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, підтримання їх належного морально-психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки ветеранів війни та членам їх сімей, членам сімей зниклих безвісти та загиблих(померлих) Захисників і Захисниць України, створення у суспільстві атмосфери співчуття, підтримки та поважного ставлення до даної категорії громадян.

“Це визначний момент для нас, оскільки ми прагнемо забезпечити належну підтримку та допомогу тим, хто віддав своє життя за наше благополуччя і мир. Цей відділ – результат спільних зусиль та прагнень всіх присутніх. Сьогоднішнє відкриття – це лише початок нашої спільної місії. Ми прагнемо зробити все можливе, щоб забезпечити нашим ветеранам війни та їх сім’ям всю необхідну підтримку та допомогу, яку вони заслуговують” –  зазначив Анатолій Катеренчук.