Відвідали Чорноострівську громаду де ведуться відновлювальні роботи на об’єктах, що зазнали руйнування в наслідок збройної агресії рф

 Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА та в.о. начальника Хмельницької ОВА, Сергій Тюрін, вчергове відвідали Чорноострівську територіальну громаду, де досі усуваються наслідки ворожого обстрілу, завданого 13 травня.
Так, за результатами спілкування з журналістами та особистого прийому громадян першим заступником начальника ОВА було прийнято рішення невідкладно здійснити черговий виїзд та особисто оглянути як ведуться відновлювальні роботи на об’єктах, що зазнали значного руйнування.
“Під час огляду побачили, що слід приділити окремим домоволодінням особливу увагу в питаннях проведення робіт з відновлення постраждалих осель. Десь активно ведуться такі роботи, а на одному з об’єктів необхідно буде провести окрему будівельну експертизу. Проте, можу з впевненістю сказати, що обласна влада триматиме на особливому контролі питання відновлення цих об’єктів. Ми нікого не залишимо наодинці з бідою”, – сказав Сергій Тюрін.
Нагадаємо, в громадах розгорнута робота комісії щодо надання грошової компенсації від держави на відновлення пошкодженого майна через послугу «єВідновлення». Скористатися цією можливістю можна, оформивши відповідну заявку у застосунку Дія. Компенсація надходитиме по завершенню оцінки пошкоджень. Окрім того, завдяки співпраці із міжнародними благодійними організаціями є домовленість щодо можливості надання допомоги для відновлення комунальної власності.