Віктор Паламарчук передав нагороди родинам Героїв(посмертно)

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, перший заступник Віктор Паламарчук, разом із очільниками громад району та представниками місцевих ТЦК та СП передали високі державні нагороди родинам загиблих Героїв.
Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців Теофіпольської громади:
  •  Солдата Самойлика Олександра Григоровича;
  •  Солдата Коломійчука Василя Петровича.
Також нагрудним знаком «Завжди перші» за високі показники у службі, досконале планування та проведення десантно- штурмових операцій, виявлені при цьому особисту хоробрість та збереження здоров’я й життя військовослужбовців Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, відзнакою нагороджено посмертно :
  •  Командувача Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, лейтенанта Савчука Володимира Олександровича.
Військовослужбовців Красилівської громади:
  •  Солдата Ковалішена Миколи Миколайовича;
  •  Солдата Шутюка Валентина Вікторовича
Військовослужбовця Наркевицької громади:
  •  Солдата Юращука Мирослава Васильовича
«Гідне вшанування загиблих захисників та підтримка їхніх близьких є нашим святим обов’язком. Висловлюємо щирі співчуття дітям, батькам, дружинам, котрі втратили найрідніших людей у боротьбі з ворогом. Доземний уклін та вічна шана усім, хто віддав життя, захищаючи український народ та державу» – зазначив Віктор Паламарчук.
Вічна пам’ять полеглим Героям!