Віктор Паламарчук передав високі державні нагороди родинам загиблих Героїв

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, Віктор Паламарчук перший заступник разом із очільниками громад району та представниками районного та місцевих ТЦК та СП передали високі державні нагороди родинам загиблих Героїв.
Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців Волочиської та Війтовецької територіальних громад:
  •  солдата Чеховського Сергія Миколайовича
  •  солдата Ющука Ярослава Івановича
«Ціна нашої свободи надто висока… Схиляємо голови перед рідними Захисників, котрі до останнього подиху боролися за наше мирне майбутнє у вільній, суверенній державі. Ваша скорбота безмежна, вашу біль неможливо описати словами. Дякуємо вам за виховання гідних синів, які були справжніми патріотами. Ми маємо здобути перемогу у цій клятій війні та збудувати ту країну, за яку боролися та про яку мріяли наші воїни» – зазначив Віктор Паламарчук.