Віктор Паламарчук привітав колектив Хмельницької РВА з професійним святом

Напередодні Дня державної служби України, перший заступник голови Хмельницької РВА, Віктор Паламарчук вручив Почесні грамоти працівникам Хмельницької районної військової адміністрації.
Також за дорученням Сергія Тюріна, начальника Хмельницької обласної військової адміністрації, Віктор Паламарчук передав грамоти та подяки працівникам адміністрації.
День Державної служби – це професійне свято людей, котрі роблять все можливе для творення соціально спроможної, економічно сильної та справедливо правової країни. Виконання державних справ – це неабияка відповідальність, тому що суспільство покладається на державних службовців та довіряє вирішення важливих завдань.
«Перш за все хочу подякувати нашим Захисникам, завдяки яким ми маємо можливість працювати та просто жити. Щоденно ми пізнаємо безліч викликів, котрі змушують нас підходити до процесів управління зовсім по-новому. І визнаю, що кожен з вас із неабиякою відповідальністю виконує поставлені завдання на державному та районному рівні. Бажаю вам ніколи не здавати свої професійні позиції та завжди з гордістю виконувати свою службу. Дякую за результативну роботу! Знайте, що кожен з вас – справжній професіонал.» – зазначив Віктор Паламарчук.