Віктор Паламарчук привітав військовослужбовців з нагоди 10 річниці Дня створення Національної гвардії України.

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, перший заступник Віктор Паламарчук привітав військовослужбовців з нагоди 10 річниці Дня створення Національної гвардії України.
Також до привітань долучилися представники влади, силових структур та духовенства. Національна гвардія України відіграє ключову роль у забезпеченні національної безпеки та захисті громадян. Протягом 10 років воїни Нацгвардії проявили свою міць і силу по всій території держави, захищаючи її територіальну цілісність та суверенітет. Вони були одними із перших, хто вступив у бій з російськими загарбниками у 2014 році і донині демонструють свою стійкість в умовах повномаштабної війни.
«Воїни Нацгвардії народжені війною, щоб перемагати! Тож з нагоди 10-й річниці з дня створення Національної гвардії України, вітаємо всіх військовослужбовців одного із найефективнішого сектору оборони та безпеки нашої держави. Висловлюємо вам безмежну подяку і повагу за внесок у захист країни. Пам’ятаємо. Довіряємо. Захоплюємося!» – зазначив Віктор Паламарчук.