Віктор Паламарчук привітав з Днем територіальної оборони 89 батальйон ТРО

Сили територіальної оборони України відзначають своє свято щорічно, у першу неділю жовтня. Віктор Паламарчук, перший заступник голови райдержадміністрації, за дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької РВА, привітав з Днем територіальної оборони 89 батальйон ТРО, та з нагоди Дня захисників та захисниць України, нагородив Почесними грамотами та подарунками.

Цей рід військ у складі Збройних сил України — наймолодший! Створений відносно нещодавно сили територіальної оборони України показали себе якнайкраще: це вони з перших днів повномасштабного вторгнення росіян у глибокому тилу ворога палили десятки одиниць техніки та вбивали окупантів з усього, що траплялося під руку.

Мужні жінки й чоловіки, що стали на захист своїх сіл, селищ та містечок, не дали жодного шансу на реалізацію планів ворога зі швидкої окупації нашої Держави та на рівні з регулярними частинами ЗСУ продовжують нищити ворогів по сьогоднішній день.

“Армія ‒ обороняє на фронті, а порядок на своїй території ‒ справа кожного! Дякую Вам за патріотизм та стійку громадянську позицію! Наші люди показали готовність дати відсіч ворогу і відбити те, що наше по праву. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тероборонівців, які віддали за нашу свободу найдорожче ‒ своє життя. Подвиги воїнів назавжди залишаться в пам’яті нинішнього та прийдешніх поколінь. Вічна їм слава і світла пам’ять!” – зазначив Віктор Паламарчук.