Віктор Паламарчук взяв участь в онлайн конференції «Нові тенденції у підготовці здобувачів освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, перший заступник Віктор Паламарчук взяв участь в онлайн конференції «Нові тенденції у підготовці здобувачів освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», яке відбулось у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова.
Навчання державних службовців — надзвичайно важливе, адже є велика потреба таких спеціалістів. Саме тому, студенти повинні й надалі отримувати широкий спектр фахової підготовки за усіма стандартами, окрім того потрібно постійно оновлювати навчальні програми університету.
Відтак, учасники зустрічі обговорили питання щодо подальшого розвитку даної освітньої спеціальності в умовах сьогодення. Також, присутні надали рекомендації щодо вдосконалення освітнього процесу та обговорили співпрацю державних органів влади із ВНЗ.
«У нас досить тісна співпраця із Хмельницьким університетом управління та права імені Леоніда Юзькова. Ми постійно залучаємо студентів для проходження практики при Хмельницькій районній військовій адміністрації. Варто зазначити, що знання із якими приходять студенти – досить високого рівня. Це є показником того, що у навчальному закладі надають професійну підготовку публічних службовців за усіма вимогами. Але варто продовжувати роботу щодо більшого удосконалення освітнього процесу» – зазначив Віктор Паламарчук.