Вітання Анатолія Катеренчука з Днем місцевого самоврядування

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військоавої адміністрації, привітав голів теритооріальних громад району з професійним святом з Днем місцевого самоврядування.

Це свято – визнання ролі місцевого самоврядування,  як важливого інституту демократичного суспільства та засобу реалізації інтересів громади.

Вам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя.

Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань.

Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити територіальну громаду самодостатньою та здатною повноцінно вирішувати актуальні питання краян.

Почесними грамотами Хмельницької районної військової адміністрації за вагомий особистий внесок у соціально економічний розвиток районну, активну громадянську позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування були відзначення всі голови громад Хмельницького району.