Вітання з нагоди 25-ти річчя створення військової частини

Сьогодні з нагоди 25 – ти річчя створення військової частини А4239, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації, нагородив  Почесними грамотами, військовослужбовців.
19 ракетна бригада була сформована у жовтні – листопаді 1997 року. У грудні 2019 отримала почесне найменування « Свята Варвара».
З початком повномасштабного вторгнення ці хлопці без вагань стали на захист нашої держави і сьогодні продовжують гнати цю нечисть з рідної землі.
Якщо ж говорити про вік, то 25 – це зовсім не багато. Однак чисельні Перемоги та досягнення військовослужбовців даної частини увійдуть в історії України, а про їх подвиги знатиме не одне майбутнє покоління. 
Щиро дякую за службу! Міцного здоров’я, Божої опіки та швидкої Перемоги!
Двідка.
19-та окрема ракетна бригада «Свята Варвара». Перебуває у безпосередньому підпорядкуванні Командуванню Сухопутних військ України. Головне призначення бригади – високоточне вогневе ураження противника на тактичну глибину побудови його бойових порядків шляхом завдання групових та поодиноких ракетних ударів по військах та важливих об’єктах, а при діях на приморському напрямку – для ураження ударних угрупувань флоту противника, його військово-морських баз, портів, морських десантів. 19 ракетна бригада сформована у жовтні-листопаді 1997 року на підставі Директиви Міністра оборони від 1 квітня 1997 року № 111/1/0116. Днем створення частини офіційно вважається 9 листопада 1997 року. 5 грудня 2019 року бригада дістала почесне найменування «Свята Варвара».