Вітаємо всіх машинобудівників з їх професійним святом!

Машинобудування було і залишається важливим сектором економіки, виробляючи широкий спектр машин і механізмів для самих різних галузей промисловості. Машинобудівники постійно модернізуються, впроваджують інноваційні технології та покращують життя споживачів. Продукція машинобудівної галузі широко використовується в багатьох сферах нашого життя: в побуті, будівництві, транспорті, армії, медицині.

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації разом з Віктором Паламарчуком, першим заступником, напередодні дня машинобудівника завітали з робочим візитом та вітаннями до колективів ТОВ “Красилівагромаш” та ДП “Красилівський агрегатний завод”.

“Щиро дякую усім, хто пов’язав своє життя із машинобудуванням. Міцного здоров’я, успіхів у такій нелегкій справі, достойних заробітних плат та благополуччя. Миру нам усім та Перемоги!”- зазначив Анатолій Катеренчук.

Привітали кращих працівників з нагоди професійного свята
Глухова Дмитра Олексійовича, контролера відділу технічного контролю ДП “Красилівський агрегатний завод”
Чорного Валентина Романовича, інжерера – конструктора І категорії технічного відділу ДП “Красилівський агрегатний завод”

Безсмертного Ігоря Васильовича, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах цеху сільгосптехніки ТОВ “Красилівагромаш”
Кротюка Сергія Володимировича, слюсара заготівельно-механічної дільниці цеху сільгосптехніки ТОВ “Красилівагромаш”