Внаслідок авіакатастрофи в Броварах загинули керівники МВС. Станом на 11:00 18 січня серед загиблих 15 людей, з них – три дитини

Як повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, очільники МВС летіли на гвинтокрилі у відрядження в одну з “гарячих” точок.

Внаслідок авіакатастрофи у Броварах загинули Міністр Денис Монастирський, перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Офіційна інформація ДСНС щодо надзвичайної ситуації, пов’язаної із авіаційною катастрофою на Київщині:

18 січня о 08:20 у м. Бровари Київської області внаслідок падіння вертольоту ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі ДНЗ з послідуючим загоранням, скління у чотирнадцятиповерховому житловому будинку та 3 легкових автомобілів. О 09:06 пожежу в будівлі локалізовано на площі  500 м кв, а о 09:28 – ліквідовано.

На борту перебувало 9 людей: 6 осіб оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члена екіпажу ДСНС.

Внаслідок надзвичайної ситуації станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини.

Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).

Начальник ОВА Сергій Борзов та колектив обласної військової адміністрації висловлює співчуття рідним та близьким загиблих.