Виходьте сім’єю на здорову прогулянку!

Нагадуємо, що у суботу, 25 березня, мешканці Хмельниччини, гості та внутрішньо переміщені особи можуть долучитись до «Здорової прогулянки» у парку ім. М. Чекмана, під час якої всі охочі разом з інструктором навчатимуться скандинавській ходьбі й перевірять свій стан здоров’я.
Заняття зі скандинавської ходьби з інструктором будуть проходити кожні 30 хвилин з 13:00 до 17:00 у парку ім. М. Чекмана за спеціальним маршрутом. Для того, аби потрапити в групу на визначений час, необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/uZLf5V7DbBfWazYk7
Зареєстровані учасники отримають палки для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я, а також подарунок по завершенню прогулянки.
На сцені ведучий буде проводити розіграші на тему здоров’я, де за правильні відповіді можна отримати приємні подарунки. Така оздоровча подія – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями.
Захід ініціюється Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ України в межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації від COVID-19.