Визначено номінантів премії “За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя” у 2023 році

Сьогодні відбулося засідання комісії з визначення кандидатів на присудження премії ОВА «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» у 2023 році. Провів його заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Нагадаємо, дана премія присуджується в розмірі 3 500 грн в 6 різних номінаціях, і цього року на них претендували 97 осіб. В умовах сьогодення особливу увагу члени комісії звернули на досягнення людей, які виявили особисту мужність під час захисту країни, внесли значний внесок у розвиток молодіжного руху та сприяли національно-патріотичному вихованню молоді, а також активно долучалися до волонтерського руху.

Так, за результатами обговорення представлених кандидатур та їх досягнень, члени комісії шляхом голосування визначили трьох номінантів у категорії за національно-патріотичне виховання громадян, трьох за внесок у розвиток молодіжного руху, двох за наукову діяльність, двох за популяризацію здорового способу життя, трьох за особливі заслуги та одного за культурно-мистецьку діяльність.