Запрошуємо юних художників до участі у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023»

До Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці продовжують надходити роботи на конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який організовано Журналом «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці. Але всім охочим взяти участь у Конкурсі потрібно поспішати, адже перший етап закінчується вже 15 лютого 2023 року.
Конкурсні роботи висвітлюють питання безпечного та приклади небезпечного виконання роботи у будь-яких галузях і сферах діяльності:
– енергетики, комунального господарства, рятівників, вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті, волонтерів на тимчасово окупованих територіях тощо;
– небезпечні фактори, ризики та загрози життю та здоров’ю на робочих місцях та в побуті, дитячий погляд на вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.
Учасниками можуть бути учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів
☑Малюнки прийматимууться до 15 лютого 2023 року включно! Для участі у Конкурсі надсилайте роботи учасників поштою до Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці: вул. Кам’янецька, 74, м. Хмельницький, 29013, тел. для довідки (0382) 65-64-48).
Вимоги до малюнка
➡ На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо.
➡ Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.
➡ На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно розбірливо зазначити українською мовою: (назву малюнка, прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора, місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу, назву навчального закладу, прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника (або одного з батьків).
Оскільки конкурс набув міжнародного визнання, бажано, щоб автор робив надпис на малюнку як українською, так і англійською мовами.
Докладніше про конкурс на сайті журналу “Охорона праці”