Запуск єдиного порталу вакансій!

Забезпечити роботою українців в умовах війни можливо, лише працюючи злагоджено, об’єднавши зусилля всіх зацікавлених сторін – бізнесу, держави та шукачів роботи.

Завдяки співпраці Міністерства економіки України, Державної служби зайнятості та провідних українських сайтів з пошуку роботи (Work.uarobota.uanovarobota.uaPidBirgrc.ua – сайт з пошуку роботиJoobleрозпочав свою роботу Єдиний портал вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/. Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня заробітної плати. Єдина база вакансій оновлюється в режимі реального часу.

Запуск нового порталу дозволить подолати несприятливі тенденції на ринку праці, оптимізувавши процес пошуку легальної роботи. Радимо усім бажаючим відвідати портал і скористатися шансом збудувати нову кар’єру.

Також ви можете отримати усю інформацію про роботу служби зайнятості через онлайн-підтримку – Telegram чат-бот https://is.gd/ymASEZ. У чат-боті ви знайдете інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, обслуговування в період воєнного стану, як стати на облік, зможете скористатися онлайн-калькулятором розрахунку допомоги по безробіттю та ін.

Консультації за телефонами гарячої лінії Хмельницького обласного центру зайнятості (096)045-60-10, (093)027-05-11.