Звернення Володимира Зеленського

Цей тиждень дав багато результатів у відносинах з партнерами. Євросоюз схвалив Фонд допомоги Україні на 5 мільярдів євро. Це суттєво сприятиме нашій обороні. З’явився новий макрофінансовий транш на €4,5 мільярда від Євросоюзу.
Також є рішення про новий транш МВФ – майже $900 млн. Канада надала 2 мільярди канадських доларів макрофінансової прямої бюджетної підтримки. Є хороші результати і з точки зору пакетів підтримки оборони, анонсовані як отримані, так і нові.
Це артилерія, безпілотники та бронемашини. Я також щойно розмовляв з прем’єр-міністром Іспанії Санчесом. Ми зосередилися на протиповітряній обороні України, адже нам потрібно більше систем. Також обговорили нашу співпрацю з Іспанією на двосторонньому рівні та в європейських інституціях. Я вдячний Іспанії за непохитну підтримку та нашу спільну віру в те, що життя має перемогти.
Головне – не втомлюватися, не зменшувати свою активність, не втрачати віру в Україну, в наш народ і в нашу здатність донести до світу, що ворог людського життя не має права на перемогу, Путін не має права на перемогу. Він повинен втратити здатність руйнувати життя інших. Тільки так можна забезпечити спільну безпеку нашого народу, всіх європейців, всього світу. Я дякую всім, хто стоїть з Україною! Слава всім нашим воїнам, всьому нашому народу!
Слава Україні!