Звернення Володимира Зеленського

Було багато міжнародного спілкування. Ми поспілкувалися з Майком Джонсоном, спікером Палати представників США. Обговорили, що зараз дуже важливо для захисту життя та міжнародної безпеки. Повідомив йому про ситуацію на фронті, про продовження російських нападів на наші міста – їх терор тільки погіршується і його зупинить лише фізична сила нашої оборони.
Україна вдячна за підтримку США та кожному американцю, хто розділяє нашу віру в те, що свобода ніколи не повинна втрачати. І дуже важливо, щоб Конгрес зберіг своє лідерство, щоб захист свободи залишався об’єднуючою ідеєю як всередині країн, так і для світової більшості. Саме зараз залежить від нашої рішучості, наших спільних дій, яким буде світ наших дітей.
Сьогодні точно так само обговорювали з Президентом Національної Асамблеї Франції, яка перебуває з візитом в Україну, і я вдячний за її увагу до нашої країни і до того, як українці витримують цей час і цю битву. Обговорили перспективи того, як можна пришвидшити справедливе закінчення цієї війни та вигнання російських окупантів.
Дякую всім хто допомагає! Слава всім хто боронить Україну і нищить окупанта.
Слава Україні!