Звернення Володимира Зеленського

У Дніпрі триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Пошкоджені будівлі коледжу та дитячий садочок. Всі служби на місці події. Дякую всім хто відгукується, хто прибуває на місця атак, щоб якнайшвидше допомогти людям. Це найважливіше.
Не менш важливо, щоб російські терористи отримували відповіді на свої удари. З кожним разом вони отримують все більш далекосяжні відповіді. Я вдячна кожному нашому воїну, всім українцям, які це забезпечують. Російська система війни, всі причетні до цієї агресії – всі вони повинні справді відчувати, що ця агресія їм не зійде з рук. Зло має програти. І це програє. Ще раз підкреслюю: Для України протиповітряна оборона – це захист життів, це те, що має бути у використанні. Доступні у світі системи протиповітряної оборони не можуть просто збирати пил десь у складах, коли вони можуть врятувати тисячі життів від російського терору.
Я дякую всім хто допомагає Україні! Я дякую всім, хто захищає життя, нашу державу, нашу незалежність! Дякую нашим воїнам! Я дякую всім, хто тримає свою землю і нищить окупанта. Ми повинні перемогти.
Слава Україні!