Звернення Володимира Зеленського

Російські терористи знову вдарили по Харкову – по телевежі. Очевидно, що це залякування, щоб зробити терор помітним для всього міста і намагатися обмежити Харків в умовах комунікації та доступу до інформації. Проводяться роботи з відновлення сигналу.
І так само, як Харків, різні міста і громади потребують захисту – їм потрібні “патріоти”. “І при цьому треба завдати максимальної шкоди всьому, що Росія використовує як базу для терору і для своєї військової логістики. Я вдячний всім у світі, хто готовий допомогти нам у цьому напрямку, і ми працюємо з нашими американськими партнерами над збільшенням наших можливостей.
Чотири пріоритети є ключовими: захист неба, сучасна артилерія, можливості великої дальності та забезпечення якнайшвидшого прибуття американських пакетів підтримки. А сьогоднішній результат – у домовленості про ATACMS для України всі деталі доопрацьовані. Дякую, пане Президенте, дякую, Конгрес, дякую, Америка!
Дякую всім хто допомагає нам в Україні перемогти російський терор. Дякую всім, хто захищає життя і бореться проти російського окупанта. Дякую, воїни! Дякую всім, хто стоїть з Україною!
Слава Україні!