Звернення Володимира Зеленського

Протягом дня було проведено багато зустрічей на військову тематику – ситуацію на фронті, наступ окупанта та наші дії – як для зриву планів Росії, так і для досягнення наших цілей.
Головнокомандувач Олександр Сирський представив доповідь, а також обговорили з міністром оборони Рустемом Умеровим поставки зброї та спілкування з партнерами. Потрібно суттєве пришвидшення поставок для помітного зміцнення можливостей наших воїнів. На передовій мають домінувати не російські авіабомби та штурмові дії, а наша українська ініціатива — наша протиповітряна оборона, наша артилерія, наші безпілотники.
Ми вирішуємо це частково завдяки нашому виробництву і всім, хто допомагає Силам Оборони. Ми досягли особливих результатів у питаннях дронів — я вдячний всім, хто працює на цю справу, хто виробляє безпілотники, хто тренує операторів, хто забезпечує усім необхідним. Дякую кожному нашому партнеру, хто зараз дійсно робить все, що може для зміцнення нашої позиції. Ми дійсно розраховуємо на швидкість поставок США. Ось такі поставки треба відчувати в знищеній окупантами логістиці, в їх страху розгортатися на будь-якій частині окупованої території, а в наших силах – в силі, що має проявити себе на Покровському напрямку, а також в Курахове, Сіверську, Лиманську, і Куп’янські напрямки…
На півдні нашої країни. Всюди, де росія штовхає і де ми маємо її відштовхнути. А також скрізь, де можуть виникати нові загрози удару.
Я дякую всім, хто бореться і працює заради нашої країни і народу! Я дякую всім у світі, хто стоїть з Україною! Я дякую всім, хто допомагає – вчасно і правильно до перемоги.
Слава Україні!