Звернення Володимира Зеленського

Цілий день наші військові та Міноборони приносять звіти. Наша увага постійно зосереджена на передовій, на всіх зонах бойових дій. У Харківській області — ділянках біля кордону, міста Вовчанськ — продовжуються наші оборонні дії. Протягом доби нашим Силам оборони і безпеки України — усім причетним підрозділам — вдалося частково стабілізувати ситуацію. Окупанта, який зайшов у Харківську область, знищують всіма доступними засобами. Артилерія, безпілотники та наша піхота працюють досить точно. Дякую всім тим, хто зараз на своїх позиціях.
Така ж увага приділяється всім іншим напрямкам. Особливо на Покровський напрямок в Донецькій області, а також на Куп’янський напрямок в Харківській області. Ми чітко бачимо, як окупант намагається відволікти наші сили і зробити нашу бойову роботу менш зосередженою. Ми реагуємо на це саме так, як треба — ми повинні мати засоби для відплату ворогу на всіх напрямках.
Наш український результат, наша сила залежить від кожного солдата, кожного сержанта та кожного офіцера, який безпосередньо знаходиться на своїх позиціях, в бойових умовах, на передовій: повне виконання бойових завдань в нинішніх умовах має зірвати плани наступальних РФ.