Звернення Володимира Зеленського

Сьогодні провів засідання штабу. Кілька питань. Перший випуск, звичайно, фронт, доповідь Головнокомандувача – взяв участь у нараді безпосередньо з передової. Він прямо тут. Прозвітував про всі напрямки наших дій. А найважчі – Покровський та Торецький напрямки, а також Харківська область та всі інші напрямки бойових дій – жоден з них не залишаємо занедбаним. Робимо все можливе для підтримки наших підрозділів та знищення окупанта.
Наші українські Сили оборони і безпеки вже здобувають перевагу у цьому напрямку – а в липні наші воїни використали більше дронів, ніж окупант. Це має бути стабільний тренд на фронті – для всіх типів дронів у наших підрозділів. Від FPV всім іншим, в тому числі і нашим далекобійним безпілотникам, які вже мають стратегічний вплив на війну. Вони впливають на це на користь України.
Сьогодні наші урядові чиновники з Мінстратегічних галузей промисловості та Мінфіну також представили звіти про виробництво та фінансування дронів. За цей рік ми вже контрактували мільйон дронів, а загалом протягом року буде ще більше. Також сьогодні Штаб ухвалив рішення про нашу ракетну програму – збільшити фінансування. І окремо міністр оборони доповів про забезпечення наших бригад зброєю та про відповідні перемовини з нашими партнерами. Я вдячний всім у світі, хто дійсно готовий підтримати нас так, як нам потрібно, щоб досягти результатів зараз і в майбутньому.