Передали державні нагороди родинам захисників

Сьогодні, Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА, разом з представниками Хмельницького районного ТЦК та СП передали державні нагороди родинам Захисників України із Волочиської територіальної громади.
Відтак, згідно Указу Президента України, за особисту мужність і самовідданні дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі відзнакою “За поранення” нагороджений солдат запасу Вегера Іван Петрович.
Нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України нагорожено Горбулика Андрія Івановича.
Згідно Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” III ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців:
-Солдата Лучко Олега Володимировича;
-Старшого солдата Космина Вадима Анатолійовича;
-Старшого солдата Шавалюка Миколу Анатолійовича.
«Кожна з цих державних нагород свідчить про те, що наша свобода і незалежність дістається великою ціною. Клята війна забрала життя та здоров’я багатьох синів і доньок України, а отже боротьба триває і ми продовжуватимемо єднатися для того, щоб зупинити ворога та вигнати його з нашої землі. Низько схиляємо голови перед подвигом воїнів! Вічна шана та слава Захисникам!» -зазначив Віктор Паламарчук.