Україна доводить, що дійсно вміє повертати справедливість — звернення Президента

Хотілося б похвалити всіх наших воїнів за цей тиждень – бойові бригади, які мають високу ефективність у обороні нашої країни та знищенні окупанта. Жодну частину фронту не залишаємо без нагляду. Кожен напрямок, кожна точка бойового залучення. Сумська область, Харківська область, всі напрямки в Донецькій області, особливо найважчі – Покровськ, Торецьк, Краматорськ – південь нашої держави. Всюди є за що дякувати українським воїнам.

Зокрема, хочу відзначити 47-му та 110-ту окремі механізовані бригади. Це конкретно Покровський напрямок. Молодці, хлопці! Також 1-й окремий десантно-штурмовий батальйон, 35-та окрема бригада морської піхоти, 54-та окрема механізована бригада, 57-ма та 59-та окрема мотопіхотна бригада, 77-ма окрема аеромобільна бригада та 100-та окрема механізована бригада Дякую всім! А також дякую спецпідрозділам розвідки оборони України за дії на південному напрямку.

Сьогодні Головнокомандувач Сирський вже кілька разів доповідав – про прифронтову ситуацію та про наші дії щодо виведення війни на територію агресора. Я дякую кожному підрозділу наших Сил оборони, завдяки якому це відбувається. Україна доводить, що дійсно знає, як відновити справедливість і гарантує саме той тиск, який потрібен – тиск на агресора.