Кожен такий удар знову й знову повертає всіх нас до завдання далекобійності – звернення Президента

Сьогодні розпочав день з окремої довгої розмови з Головнокомандувачем Сирським – детально обговорюючи відбиття цієї ракетної атаки, нашу відповідь Росії – готуємо її, використання F-16 та операцію, яка триває в Курській області. Продовжуємо наші дії у визначених для України областях. За минулу добу ми отримали більше контролю і знову додали до нашого “обмінного фонду”.
Головнокомандувач також повідомив про ситуацію на Донеччині, як окремо, так і на нараді штабу, зосередившись на Покровському напрямку, який залишається найскладнішим з найважчими штурмами РФ, а також на Времівському, Торецькому та Кураховському напрямках. Було прийнято рішення щодо зміцнення наших позицій. Дякую кожному солдату і командиру, кожному підрозділу, який робить все, щоб знищити якомога більше ворожої сили.
Сьогодні на нараді штабу були надані всі необхідні звіти про енергетичний сектор – сучасний стан системи та її відновлення. Роботи триватимуть цілодобово. Також ретельно розглянули ситуацію щодо захисних споруд на енергетичних об’єктах, а також було прийнято кілька важливих рішень з цього приводу. Дякую всім, хто оперативно виконує ці завдання заради нашої держави і нашого народу!