У відділі підтримки ветеранів та членів їх сімей відбулася зустріч «Джерела сили» для дружин та матерів наших Захисників

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РДА, за підтримки ГО «Урбан Про» відбулася зустріч «Джерела сили» для дружин та матерів наших Захисників.

Участь у заході взяла Заряна Попадіна, заступниця голови Хмельницької РДА.

Зустріч розпочалася із молитви капелана о. Даниїла за Україну та наших героїв, котрі щоденно захищають державу від ворога.
Сьогодні, Юлія Воробієвська, психологиня відділу разом із Катериною Українець, психологинею ГО «Урбан Про» провели безліч ресурсних та відновлювальних вправ для покращення та стабілізації психоемоційного стану учасників. Завдяки цьому гості змогли повністю позбутися духовного навантаження.

Окрім того, відбулося пісочне шоу, яке провела «Пісочна Фея» Оксана Мергут, переможниця міжнародних та всеукраїнських конкурсів із пісочної анімації. Унікальна робота майстрині наповнила захід атмосферою магії та творчості, де усі присутні спостерігали, як з простого піску виникають витончені образи, котрі відображають красу та різні позитивні почуття.

Така зустріч стала не лише можливістю для емоційного відновлення, але і нагадуванням про те, як важливо підтримувати один одного в ці нелегкі часи.

Вдячні всім, хто долучився та зробив цей день особливим.

Щиро дякуємо нашим постійним партнерам за допомогу у проведенні подібних заходів!

Слава Україні